keyboard_arrow_right
Beach

Ti etter samleie smerter i underlivet mage

ti etter samleie smerter i underlivet mage

Avføringsforstyrrelser (diaré og/ eller forstoppelse Diffust ubehag i magen, for eksempel med oppblåsthet; Smerter. Kjæresten min fikk voldeig vondt i magen her om dagen etter samleie Er det normalt å ha vondt nederst i magen etter sex? Jeg pleier å få vondt. Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Kjæresten min fikk voldeig vondt i magen her om dagen etter samleie. Det er noen fare for at hun kan ha klamydiainfeksjon, bør hun ta en test i forhold til det.

Bekkeninfeksjon: Ti etter samleie smerter i underlivet mage

Det mest vanlige er å bruke hormonell prevensjon og forsøke å ha så få blødninger som mulig. Temperaturen stiger med.2 til.5 grader ved eggløsning og dette varer til neste mens. Endometriose kan gjøre det vanskelig å bli gravid uten hjelp. Det kan man enten gjøre ved å bruke prevensjon med bare gestagen eller bruke kombinasjonspreparater, som p-piller/p-ring eller p-plaster, og hoppe over blødningsuka (utsette mensen) så lenge som man kan. Det er ikke lett å vite forskjellen på endometriose og kraftige menssmerter som skyldes andre ting enn endometriose. Kroppen støter da ut slimhinnen sammen med blod. Man får derfor en blødning inne i kroppen når man har mensen, men dette blodet kommer ikke. De smertene hun kjente kan jo være ulike ting. . Ved kraftige plager er det viktig å bli henvist til en spesialist på endometriose.  Egglederne er passasjen eggene bruker når de beveger seg fra eggstokkene til livmoren. Du bør derfor vurdere å skaffe deg et oppdatert svar fra en av våre leger, eller din egen fastlege. Hvis smertene vedvarer, så bør hun jo ta kontakt med lege, men hvis det for eksempel kommer bare etter sex i enkelte stillinger der du kommer langt inn, så får du forsøke å være mer forsiktig, ved for eksempel. Jeg synes du skal konsultere legen din og få gjort en ny underlivsundersøkelse på grunn av smertene. Hvis egget ikke blir befruktet får slimhinnen signal om at det ikke er behov for den.

Endometriose: Ti etter samleie smerter i underlivet mage

Symptomer, det er ikke alltid lett å vite om du har bekkeninfeksjon. Ved å kjenne på utfloden eller livmorslimet kan du anslå eggløsningen. Ved typiske symptomer og funn vil legen trolig starte behandling med en gang, før prøvesvarene foreligger. Bruker du spiral, kan det være nødvendig å ta ut denne. Det beste du kan gjøre for å beskytte deg mot bekkeninfeksjon er å unngå seksuelt overførbare sykdommer. Dette må gjøres før du står opp, etter minst 3 timers sammenhengende søvn. Du bør ha avtalt en legetime to dager etter at du har startet antibiotikakuren.

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *